Majoriteten taxiförare underkänns

Bara 69 av de 190 förare som testats för att få taxiförarlegitimation under provets första månad har godkänts, visar färska siffror. läs mer
Det är nya testet hos VV som ställer till för nya chaufförer.-Jag har skrivit om nya testet förrut så läs den inan du gör testet.

Och så här kan gå när man åker taxi utomlands , klaga inte mycket på svenska taxi chaufförer

Kommentarer
Postat av: kobolt

Jag förstår att så få taxiförare inte klarar provet. Att åka taxi i Stockholm är ett äventyr. Här om veckan skulle jag och ett sällskap åka från Berns till Odenplan och chauffören såg helt kryssad ut. Han hade ingen aning om var det låg. Efter diverse irrande och ryckig körning kom han till slut fram. Självklart betalade vi bara en liten symbolisk summa för färden, under chaufförens protester naturligtvis. Det är lustigt att man har mage att protestera i ett sådant läge när man inte ens klarar av den enklaste uppgift som yrket innefattar - att hitta från A till B.

2007-05-07 @ 06:41:25
Postat av: kavoos

Jag hör dagligen historia om giriga och okunniga taxiförare men glöm inte att dem är en bråkdel av alla yrkeschaufförer. Som kund ska man göra ett aktivt val, åk med en riktig taxi och betala full pris. med kvitto kan man alltid klaga efteråt..

2007-05-07 @ 17:59:43
Postat av: lasse

Kobolt har nog missuppfattat det är inte de som redan är taxichaufförer som gör provet, det är blivande chaufförer.

2007-09-18 @ 00:54:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0