Ska taxi Kurir köpa upp taxi020?

Förra veckan la Fågelviksgruppen som äger bla taxi Kurir bud på Taxi020.Äffaren är bland dem största inom branschen och gruppen får tillgång till över 4000 taxibilar och företaget blir en av 500 störta bolag i Sverige. Extra bolagsstämma med anledning av Fågelviksgruppens bud kommer att hållas torsdag den 14 februari 2008 hos Taxi 020 men allt pekar på att det blir av.
Många frågar mig om framtiden men som jag har hört kommer varumärket 020 vara kvar och nästan ingenting märks ute på gatorna.
Ska 020 ingå avtal med oss Kurirare måste deras chaufförer sluta köra onykter och fula gula taxi byta färg ( skojar bara)


Skolskylt för sämre miljö

image30

Idag installerade jag skolskylt på min taxi för att jag får fasta skolkörningar på morgnarna. Lagen är tydlig, kör man skolbarn ska man ha skyltar. Men ingenstans i lagen står att skyltarna måste vara så stora och klumpiga. Den tar halva taket och är ful. Den kostar mycket runt 6000 spänn och försämrar bilens luftmotstånd rejält. Vad anser VOLVO eller SAAB eller Mercedes som lägger ner miljarder på bilens aerodynamik? Har nån räknat hur mycket mer bensin bilen drar  med skolskylt? Jag kan tänka mig några liter mer per dag gånger tusentals bilar runtom i landet. Är detta bra för miljön?

Smygpremiär för 2008

Idag började jag jobba igen efter helgdagar. Skönt att komma tillbaka på jobbet fast det är fortfarande lugnt med kunder i Stockholm. Allt hänger på skolstarten här. Nästa vecka rullar igång året 2008 på allvar.

Själv tog jag det lugnt jul och nyår och jobbade inte alls fast det sägs att det var mycket jobb på nyårsafton till och med så mycket att alla taxibolag slutade med att ta in beställningar! Jag bryr mig inte om detta och var med familjen istället. Man vill inte sluta som denna gubbe i Jönköping (miljonär , taxiägare och mördad).

Ha bästa året nånsin-Kavoos


RSS 2.0