Inga spår efter taxichauffören

Polisen har fortfarande inte hittat den 51-årige taxichaufför från Arboga som varit försvunnen sedan den 28 maj. Via taxametern har hans bil kunnat spåras till Örebro dagen efter försvinnandet men där tar spåren slut.
- Vi har inte hört ett skvatt. Det hela är jättemysko, säger Ulf Palm, informationsansvarig vid polisen Västmanland till Vasteras.expressen.se.     
             
Polisen har lagt ner stora resurser på att hitta den 51-årige chauffören som varit försvunnen sedan den 28 maj. En helikopter har sökt av Arbogatrakten och polispatruller har sökt av vägarna. Hittills har man dock inte haft någon framgång.
- Just nu håller vi på att kolla upp alla inrikes avgångar från Örebro flygplats. Han ska inte ha något pass. Visserligen är det möjligt att han tagit sig utomlands ändå, säger Ulf Palm.

Den försvunna bilen är en Opel Vectra av årsmodell -07. På båda sidor av bilen finns en logotyp med blå text ?Taxi Arboga Kungsör?.
- De anhöriga är mycket angelägna om att få höra av honom och få veta vad som hänt, säger Ulf Palm.

Har du sett den här mannen eller känner igen beskrivningen av hans bil? Kontakta polisen på telefonnummer 114 14.

Svårt bli godkänd som taxiförare

Sex av tio förare har hittills kuggats i det nationella körprovet för taxiförare som återinfördes 1 april i år. I Uppsala har Vägverket underkänt alla som försökt köra upp.!!!! ( är det bra eller dåligt?)
och Detta hände mig en gång också


RSS 2.0